H-8200 Veszprém, Brusznyai u. 2. +36 88 889 185

Pótszilveszter a Rulett együttessel

 2020.01.25. (szombat)
Pótszilveszter a Rulett együttessel

 A RULETT együttes Magyarország egyik legkeresettebb 5 fős rendezvényzenekara.

Együttesünk bulizós, pörgős, hangulatos, igényes élő zenét játszó zenekar, az elmúlt évek és napjaink legjobb külföldi és magyar slágereivel! A Rulett „táncolható házi buli zenét” játszik, amely lételeme egy jó mulatságnak, ahol garantáltan táncra perdül minden korosztály! A széles repertoár mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kifogástalan minőségű hangzásra és fénytechnikára.

2020.01.25.

Kapunyitás 20:00 / Vacsora: 20:30 / Koncert kb. 21:00 órától

Belépő: 1.500 Ft/fő

Belépő vacsorával:

"A" menü – 4.990 Ft

Jércemell a la Romana (zsályával, házi sonkával és sajttal borítva), vadrizs"B" menü – 4.990 Ft

Szűzérmék pikáns erdei gomba szószra tálalva, hagymás tört burgonya"C" menü- 4.990 Ft vegetáriánus

Grillezett camembert, vadrizs, áfonya szósz


Előzetes asztalfoglalás szükséges! Foglaláskor háromféle menü közül lehet választani.

További információ: +36 88 889 185 vagy sales@historiahangvilla.hu

Sok szeretettel várjuk Önöket!

Irodalmi est - Rott Bernadettel

 2020.02.01. (szombat) 19:00
Irodalmi est - Rott Bernadettel

Rott Bernadett zenész-nyelvtanár vagyok. Az életem elmúlt harminc évét, ezen a két területen töltöttem. A nyelvtanítást itthon, a zenélést pedig mind Magyarországon, mind pedig külföldön is művelem. Az elmúlt évek tapasztalatai, érzései és hangulatai kristályosodtak ki írásaimban. Sokat szerepeltem a világ különböző országaiban és nagy, tengerjáró hajókon is. Ezek az utazások meghatározóak a számomra, mert őszintén hiszem, hogy mindannyian úton vagyunk. Úton, az életünk folyamán vagy még azon is túl ... Ez az este is erről szól.

Bővebb információért kérlek, hogy látogass el a blogomra:
Pillangó effektus-Rott Detti Blogja
www.facebook.com/RottDetti/

A belépés ingyenes!

Concord Duó / Rott Bernadettel és Várkonyi Andrással

 2020.02.08. (szombat) 20:00
Concord Duó / Rott Bernadettel és Várkonyi Andrással

 Zenés táncos nosztalgia est! Tango, keringő, cha-cha, salsa, rock and roll...

Alapfelállásban duó vagyunk, de dolgozunk hárman, négyen vagy akár ötösben is, a megrendelői igényeinek megfelelően.

Zenekarunkban kitűnő zenészek fordultak meg az elmúlt évtizedekben. Legtöbbjük veszprémi kötődésű mint Fers Péter, Kovács Csaba, Kovács Attila, Soós László, Mukli István, Kovács Gergely, Czinczás Tamás, Laszló Mayer …

Az elmúlt húsz évben a “nagyvilágot” jártuk, tengerjáró és folyami hajókon zenéltünk. Ez lehetővé tette számunkra, hogy széleskörű, nemzetközi repertoárt alakítsunk ki. Az itthon töltött nyarak idején, rendszeresen felléptünk a Balaton északi partján, mint a balatonfüredi Hotel Marinában, ahol a bár műsorának zenekara voltunk, együttműködve a műsorban fellépő magyar sztárokkal. Örömmel gondolunk vissza a füredi Annabella Hotel, a Vitorlás Terasz, a veszprémi Villa Medici Hotel és a Hotel Veszprém szórakoztató zenekaraként eltöltött időkre is.
Múlt nyáron az örvényesi Huszár Vendéglő volt a visszatérő helyünk. Így örömmel játszuk a népszerű, magyar retro slágereket és a 60-70-80-as évek világslágereit is. Természetesen máig is számtalan rendezvény, koncert, esküvő és zenés esemény meghívott zenekara vagyunk. "Szívünk csücske" az igényes, klasszikus jazz és a könnyed vacsorazene.

Életfilozófiánk: "Imádunk zenélni és egyetlen este sem fejeződhet be addig, amíg nem hallotta mindenki a kedvenc slágerét!"

Várunk mindenkit szeretettel!
A belépés ingyenes!